0

Šport za vse

Tečaj rolanja za OTROKE ( 4. – 10let ) je namenjen učenju in izpopolnjevanju rolanja otrok od 4. leta naprej. Rolamo v homogenih skupinah, prilagojenih glede na znanje in starost. Uporabljali bomo razne didaktične pripomočke, rolali v poligonih, skratka ZABAVNO BO .

Cilji: učenje osnov in zahtevnejših prvin rolanja, razvoj ravnotežja, prilagajanje na hitrost, seznanjanje s pravilno uporabo zaščitne opreme, seznanjanje z varnim načinom rolanja na različnih območjih, postaviti temelje za vrednotenje športa nasploh, spodbujati prijateljsko vedenje, se zabavati in družiti v naravi.

PROGRAM :

Rolali bomo ob TORKIH v mesecu JUNIJU in sicer :

Začetni tečaj : 17.30 – 18.30 

Nadaljevalni tečaj : 18.30 – 19.30  

Urnik junij :

  2.6.20    Partizan Zagorje

  9.6.20    Partizan Zagorje 

16.6.20    Partizan Zagorje

23.6.20    Partizan & Mestni trg Zagorje

Informacije : 041 550 883

Učitelj na rolanju – Kaja  040 908 990

PRIJAVNICA : https://forms.gle/BcDM2zKLaCJuPSw57

ŠPORTNI TABOR ZA OTROKE , 24.8.- 28.8. 2020

Tudi letos bo v času šolskih počitnic ekipa mladih, izkušenih in strokovnih učiteljev otroke popeljala v svet športa in zabave. Od jutra do poznega popoldneva se bodo zabavali in družili z vrstniki v različnih športnih aktivnostih. Plavanje, tenis, kolesarjenje, supanje, paintball, pohodi, igre z žogo, atletika, obisk Term Čatež, so aktivnosti s katerimi bodo otroci zamenjali računalniške igrice . Program je pester in zanimiv. Čas, ko so otroci v varnih rokah naših učiteljev je preživet zabavno in koristno. Po zaključenih počitnicah se bodo otroci tudi letos vrnili v šolske zadovoljni, prijetno utrujeni, polni novih znanj, doživetij in novih poznanstev.

🏊🚣🚴💪
In vi starši boste brezskbno uživali v službi 😃

Mi se že veselimo vaše družbe in novih dogodivščin 🙂

Več o programu na spodnji povezavi : https://drive.google.com/file/d/1Xo4M9Zhduxh3OaPVIua2MVnHphuite9l/view?usp=sharing

PRIJAVE : [email protected]