0

Apartma/Apartment

Apartma Viki se nahaja v Kranjski Gori, v samem centru in je od smučišča oddaljen le 400 m. Restavracije in bari so oddaljeni 100 m,  trgovina 300 m.  

Apartma – Studio je primeren za 2 – 4 osebe in ima bivalni prostor z zakonsko posteljo ter raztegljivim kavčem, TV z ravnim zaslonom , kuhinjo z mikrovalovno pečico, grelnikom vode in vso ostalo opremo, 1 kopalnico s prho in predsobo. Pripada mu še shramba kamor lahko spravite, smučarko opremo, kolesa. itn…

Ponuja tudi brezplačen WiFi in pogled na gore. Plačljivo parkiranje na parkirišču pred stavbo( https://parking.kranjska-gora.si)   Sobe za nekadilce. Hišne živali niso dovoljene.

Najbližje letališče Jožeta Pučnika je oddaljeno 66 km.

Govorimo angleško, nemško, hrvaško, slovensko.

INFORMACIJE in REZERVACIJE : [email protected]

CENIK :

TOP SEZONA
od 155 €

PRED & PO SEZONA
od 80 €
NIZKA SEZONA
od 75 €

Doplačila :
–          TT 2 € /dan/ osebo / 1 € otroci
–          Čiščenje 35 €
Opomba :
·         Minimalno število dni bivanja je 2 dni. V primeru bivanja 1 dan je cena 25 % dražja.Doživite čudovito Kranjsko Goro.

Vam manjka inspiracije za zimske in poletno jesenske aktivnosti? Potem je Kranjska Gora odlična izbira.

Kranjska Gora je vse leto privlačno gorsko turistično športno središče. Pozimi pomembno zimskošportno središče, poleti in jeseni,  pod ravno prav toplim soncem pa je dolina eno samo prizorišče norih poletnih aktivnosti za vas in vaše družine!

Poti je dovolj za vse, od najlažjih in rekreativnih pohodov, do resnih planinskih tur, ki zahtevajo izkušnje, primerno opremo in gorskega vodnika. Druga najpogostejša poletna aktivnost je kolesarjenje. Odločite se lahko za lenobno vrtenje pedal ali pa za zahtevnejše izlete v osrčje alpskih dolin.

Bogata gostinska ponudba, bazeni, otroške igralnice, jezero Jasna, poletno sankanje in tobogan, pravljične dežele, družinska kolesarska proga in turistične pohodniške poti, je uvrstilo Kranjsko Goro v sam vrh ponudbe namenjene družinam.

Čaka vas zabava za celo družino! 

DEJAVNOSTI :

Smučanje, Pohodništvo, Kolesarjenje, Tenis, Golf

Najbolj priljubljene storitve

*Restavracije 0,1 km

*Trgovine … 0,1 km – 0,3 km  

*Igrišče 0,0

*Tenis 0,5 km

*Golf igrišče cca 3 km

*Najbližji Wellness 0,4 km

Naravne lepote / oddaljenost od apartmaja

*Jezero Jasna  1 km

*Sava ( reka

*Dolenčev rut  ( žičnica ) 0,6 km

 *Nordijski center Planic

* Ruska kapelica na prelazu Vršič   7 km